servicii autoklasen

Servicii Autoklasen

Vă stăm la dispoziție cu servicii complete de administrare a flotelor auto, constatări și reparații daune auto, vânzări și închirieri mașini, soluții de finanțare, piese auto noi și remanufacturate.

Servicii Autoklasen

Vă stăm la dispoziție pentru administrarea eficientă a flotelor auto, constatarea și repararea daunelor, închirieri auto, soluții de finanțare avantajoase la achiziționarea unui autoturism rulat, piese auto noi și remanufacturate.

administrare flota auto

Administrare flotă auto

Planificarea și organizarea întreținerii: Serviciul asigură planificarea și organizarea întreținerii preventive și corective a autovehiculelor, în conformitate cu recomandările producătorului.
Gestionarea reparațiilor: Serviciul asigură gestionarea reparațiilor autovehiculelor, inclusiv transportul la și de la service, comunicarea cu service-ul și urmărirea termenelor de finalizare a lucrărilor.
Monitorizarea flotei:
Serviciul folosește tehnologii de ultimă generație pentru a monitoriza în timp real locația, viteza și comportamentul de condus al autovehiculelor.
Asistență în caz de accident:
Serviciul oferă asistență în caz de accident, inclusiv evaluarea daunelor, gestionarea dosarului de daună și organizarea reparațiilor.

reparatii daune auto

Reparații daune auto

În momentele critice, suntem alături de dvs. pentru a gestiona eficient constatările daunelor și pentru a asigura reparații rapide și de înaltă calitate, astfel încât vehiculele să revină rapid pe șosea.

Autoklasen ajută clienții păgubiți să deschidă dosarele de daună și să repare mașina prin preluarea despăgubirii reparației de la societatea de asigurări. Asigurăm mașină de schimb pentru toate daunele auto.

vanzari auto rulate

Vânzări auto rulate

Fie că sunteți în căutarea unei mașini compacte pentru oraș, a unei berline elegante sau a unei mașini utilitare sport (SUV) pentru aventuri în afara orașului, avem o selecție atent curată și verificată, adaptată la orice preferință și buget.

Specialiștii Autoklasen vă oferă transparență și informații complete despre istoricul fiecărui vehicul, astfel încât să luați decizia potrivită pentru nevoile dvs.

autoklasen servicii financiare

Servicii de finanțare

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei mașini pentru uz zilnic sau pentru a completa flota dvs. de afaceri, suntem aici pentru a vă ghida și a vă oferi soluții personalizate de finanțare, astfel încât să vă puteți bucura de conducerea unei mașini de încredere fără a compromite bugetul.

Transformați visul dvs. în realitate cu soluțiile noastre de finanțare auto personalizate. Vă susținem în obținerea accesului la vehiculele dorite, oferind planuri flexibile și avantajoase.

piese auto noi si remanufacturate

Piese auto

Asigurăm accesul la piese auto de cea mai înaltă calitate, fie că optați pentru variante noi sau remanufacturate. Fiabilitatea este prioritatea noastră, iar gama noastră extinsă de piese vă permite să mențineți vehiculele în stare optimă.

Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă ghida în alegerea pieselor potrivite și vă asigurăm că veți beneficia de durabilitate și performanță la fiecare kilometru.

inchirieri auto

Închirieri auto

Cu serviciul nostru de închiriere auto, vă oferim oportunitatea de a vă desfășura activitățile cotidiene cu ușurință. Ajungeți rapid la destinație fără a depinde de programele inflexibile ale transportului public.

Cu o flotă diversificată de vehicule, de la modele compacte și economice la mașini de lux și SUV-uri, vă punem la dispoziție cheile către o experiență de conducere pe măsură.

Oferim soluții de închiriere personalizate, adaptate nevoilor și preferințelor dvs. În plus, transparența, serviciul premium și prețurile competitive sunt garanția că veți beneficia de călătorii plăcute în deplin confort.