centru daune autoklasen

Centru de daune și reparații auto

Asigurăm toate condițiile necesare pentru efectuarea constatării daunelor aferente polițelor RCA, de către reprezentanții asiguratorilor (Allianz-Țiriac, Generali, Groupama, Asirom, Omniasig, Grawe, Axeria, Hellas Direct). Conform legislației în vigoare, constatarea daunelor RCA se face în maxim 3 zile de la avizarea daunelor.

Programează-te la constatare daune simplu, rapid și fără griji. Poți face totul online, direct de acasă.
Valabil doar pentru București și Ilfov.

0371 71 91 91

  0743 811 837

Alocare mașină înlocuire:
fără limită de Km

Timp reparație:
agreat la intrare în service

Poți deschide un dosar de daună dacă:

  1. Ai fost implicat într-un accident provocat de un asigurat cu poliță RCA valabilă la data accidentului și din care au rezultat daune auto, fără victime;
  2. Ești deținătorul unei polițe RCA încheiat la una din societățile de asigurare, cu clauza de decontare directă și ai fost păgubit de o persoană care are o asigurare RCA încheiată de unul din asiguratorii autorizați din România.

La Autoklasen, evaluăm daunele acoperite de polița RCA și te ajutăm cu soluționarea dosarului de daună fără niciun efort din partea ta. Constatarea se va efectua în service-ul din București de către reprezentantul societății de asigurări.
Reparația mașinii se face cu piese OE, OEM și AM Premium și se decontează direct de către asigurator conform legii în vigoare.
Pe întreaga durată a reparației, puteți avea la dispoziție o mașină de schimb conform condițiilor din polița de asigurare.

Centru constatări daune

La centrul de daune Autoklasen asigurăm condiții optime pentru constatarea daunelor auto pentru polițele RCA și CASCO.
Conform Normei nr. 20/2017 privind asigurările auto din România, constatarea daunelor se efectuează în maxim 3 zile lucrătoare de la avizare.

Programare la constatare

Oferim asistență pentru completarea corectă a formularului de constatare amiabilă, atât online cât și tipărit. La cerere, vă putem reprezenta în relația cu societatea de asigurare pentru avizarea și notificarea daunelor.
Dispunem de parcare pentru mașini nedeplasabile, acces gratuit la internet, elevator, stand de geometrie, aparat de diagnoză, personal calificat și specialiști daune avizați ASF pentru autoconstatarea daunelor.

Avizarea daunei auto

Avizarea daunei se face prin depunerea formularului de constatare amiabilă de accident sau a procesului verbal eliberat de poliție la compania de asigurări a persoanei din vina căreia s-a produs accidentul. Acest pas obligă asiguratorul să deschidă dosarul de daună. Este recomandat ca ambele persoane implicate să se prezinte la asiguratorul părții care se consideră vinovată.
Dvs. aveți obligatia de a permite accesul asiguratorului RCA la bunul avariat în vederea efectuării constatării și dreptul de a se efectua constatarea prejudiciilor de către asigurator în termen de 3 zile lucrătoare de la data avizării.
Conform legislației în vigoare, poți alege tu singur service-ul unde beneficiezi de asistență la constatarea daunelor.

Notifică o daună prin telefon:

0371 71 91 91 (Luni – Vineri: 8 – 20 și Sâmbătă: 8 – 13)
0743 811 837 (non-stop)


Conform legislației în vigoare, poți alege tu singur service-ul unde beneficiezi de asistență la constatarea daunelor, în conformitate cu prevederile art. 6 alin. (8) din Legea nr. 132/2017 și Norma ASF 20/2017 Art 19. pct. K.

autoklasen centru constatari daune

Documente necesare dosar daună

  • Constatarea amiabilă completată cu atenție – se poate completa și în service de către ambele părți implicate;
  • Seria și tichetul RCA (sau Cartea Verde, în cazul în care celălalt autovehicul este înmatriculat în străinătate);
  • Certificatul de înmatriculare al autovehiculului;
  • Cartea de identitate a proprietarului /delegatului;
  • Fotocopia permisului de conducere al șoferului implicat;
  • Procura notarială, daca vehiculul aparține altei persoane fizice decât proprietarul;
  • Delegație, dacă vehiculul aparține unei persoane juridice (firmă / societate de leasing).

Mașină de înlocuire

Dacă ai avut un accident și ești partea pagubită, beneficiezi de mașină de înlocuire pe întreaga perioadă a reparației, fără costuri și fără limită de kilometri. Poți solicita o mașină de schimb pe toată perioada reparației, chiar din prima zi a constatării.

Despre serviciul de constatare

Constatarea se va efectua de către reprezentantul asiguratorului, între 24 ore și maxim 72 ore de la data avizării. Sau la o dată ulterioară convenită de către pățti. Păgubitul permite accesul asiguratorului RCA la autovehiculul avariat și asigură condiții pentru efectuarea constatării.